//super awesome!
sweet owner

Navigation :touch hover image


Diaries Owner Stuff

Anyeong Haseyo! Big smile for you! yes you're someone in front of monitor!


Super Awesome!


Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


mood aku hilang.....


assalam  semua
hari ni aku nak cerita yg tajuk ats
erm... tadi kat sekolah.
aku ngan kwn aku nak gi perhimpunan
pastu aku cerita benda blog aku 
aku tanye dia >syasya .. org nak follow aku tapi ade lar dia tulis we sorry................
pastu aku suruh dia letak balik ats sekali tu 
pastu dia ckp aku reti hide jerp .tetapi aku x reti nak letak balik
sampai kat perhimpunan 
aku wekk.... kat dia maksud aku marah 
pastu msk kelas  
dia ckp jgn lar.. merajuk sheda
pastu aku x ckp ape2 ngan dia 
sebab dah layan org lain ....
pastu aku cam geram 
pastu aku biar jerp
aku buat kerja aku..
masa pelajaran BI aku nak gi tandas
cikgu tanye aku>saiyidah ,sakit perut ke??
aku ckp lar... x 
aku ajak izatti
shikin tanyer aku 
kau mrh aku .pastu aku ckp x
masuk kelas ngan izatti 
aku tgk dia tu x layan aku langsung
masa BM ....
kelas aku kene bukak buku...
kene kongsi..
buku tu ade kat syasya 
sebab kitaorg kongsi 
dia ajak aku .mcm nak pujuk aku balik 
pastu x jadi.. ade seseorang budak depan syasya tu yg ajak dia...
aku cam mrh jerp...
aku sorang je lar... 
lepas rehat .... aku ade ckp ngan dia 
dia mcm x layan 
aku biar je lar...
masa Sciens aku x bawak surat khabar didik 
aku mcm nak kongsi ngan syasya 
pastu mls lar... takut x lyn sgt aku 
aku kongsi nagn izatti

erm dah lar  tu aku dah penat taip 
syasya kau kene bertanggungjawab ngan blog aku ni..
kau kene letak balik yg ats sekali 
pastu dah.. tu jerp aku mintak 
nape kau x layan aku???
kenapa kau x nak kongsi masa BM ???
selamat aku ade haziera 
dah lar.. bye semua.